dagbok

Snabb info om vad som hänt i mitt företag, både stort och smått. 

OKTOBER – MARS. Hösten och vintern har fortsatt med inlägg på Linkedin och ett stort digitalt nätverkande. Har flera samarbetsavtal som ska skrivas under nu närmaste månaderna, med olika inriktningar. 

SEPTEMBER. Har också fått första jobbet där jag gjort en fördjupad bakgrundskontroll på en person. Gjorde ofta denna typ av kontroller som polis, när jag arbetade som operativ analytiker. Roligt att se vilken bild man får av en person genom att titta vad som finns på bland annat sociala medier och inte bara titta i brottsregister och på domar.

SEPTEMBER. I samband med en helgkurs höll jag en föreläsning om vikten av mentala förberedelser. I mitt jobb som polis och officer kunde detta vara skillnaden på om jag kommit hem eller inte. Det är bättre att i förväg bestämma hur man ska göra i vissa situationer, vilket gör att man kan reagera mycket fortare och vet vad man ska göra när situationen uppkommer. 

SEPTEMBER. Jag håller på och förhandlar med olika säkerhetsbolag om direkt samarbete eller att arbeta som underkonsult för bolaget. Har fått mitt första kontraktsförslag, och inser att jag har mycket att lära mig. 

SEPTEMBER. Plötsligt hände det, jag har fått mitt första jobb som egen. Söndagen den 13 september fick jag äran att föreläsa om alkohol och droger för ett 30-tal 13-åringar. Jag har jobbat som ungdomspolis i sex år, så det var så roligt att få denna möjlighet att prata med så många ungdomar igen och där ämnet är väldigt viktigt för mig.

AUGUSTI. Tog semester fram till första veckan i augusti. Hemsidan har legat uppe, men jag har inte gjort några uppdateringar. Första veckan i augusti berättade jag i ett inlägg på Linkedin att jag startat min egna säkerhetsfirma. Efter detta har jag lagt upp ett inlägg i veckan, där jag berättat om olika saker som jag kan hjälpa till med som konsult. 

JUNI 2020. Idag har jag skapat en egen logga, kul men inte helt lätt att komma på hur den skulle se ut. Tog ett tag med testande innan jag bestämde mig, nu finns den överst på hemsidan.

JUNI 2020. Idag har jag lagt upp ett inlägg på Linkedin som handlar om säkerhetsrutiner när man arbetar i utlandstjänst för FN eller EU, som polis eller militär.

JUNI 2020. Det tog en dryg vecka att bygga denna hemsida.  Det är mycket att lära sig, men det är också väldigt roligt. Med några få undantag har jag eller någon kompis tagit fotona som jag använder på hemsidan och det poppar upp så många minnen, när jag själv tittar på korten, livet är underbart. 

Call Now Button